INVESTEREN IN VASTGOED

Het gegarandeerd rendement voor uw spaargeld

Als u op zoek bent naar het betere rendement voor uw zuurverdiende spaargeld, dan zijn er heel wat goede redenen om in vastgoed te investeren. Want vastgoed op een goede locatie mét toekomstperspectief is een slimme en veilige investering. Zeker als het zich in positieve zin onderscheidt door stijlvolle architectuur en kwalitatieve afwerking. En laat dat nu juist de troeven van Hannes Vastgoed zijn.

Vastgoed is niet zo gevoelig voor beursschommelingen als bijvoorbeeld aandelen, waardoor het eenstabiele investering blijft. Met Hannes Vastgoed realiseren we exclusieve, maar betaalbare projecten, in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. Uzelf kan er vandaag al in investeren tegen eenhaalbare prijs. Daarom is Hannes Vastgoed de perfecte garantie voor investeerders die op zoek zijn naar het beste vastgoed met een optimaal rendement.

Anderzijds vergt investeren tijd, enige kennis en vooral de nodige interesse in de materie. Dit is ook zo in geval van vastgoed. Ontbreekt het je aan één of meerdere van deze kwalificaties? Ook in dergelijk geval is Hannes Vastgoed uw gewenste partner. Raadpleeg daarom zeker ook onze pagina over vastgoedbeheer.

Praktijkvoorbeeld

De heer en mevrouw Verpalen, een stel jonge vijftigers, hebben goed begrepen dat investeren in vastgoed het rendement van hun spaargeld optimaliseert, zeker wanneer ze rekening houden met de grotere risico’s welke aan andere beleggingsvormen verbonden zijn.

Ze kiezen voor een appartement van Hannes Vastgoed, gelegen in Residentie Den Belgica net binnen de stadsvesten van het pitoreske Lier. Deze site weet zich binnen het ruime aanbod positief te onderscheiden vanwege haar praktische ligging, cultuur-historische voorgeschiedenis, stijlvolle architectuur en kwalitatieve afwerking.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 96 m², waaronder een terras en 2 ruime slaapkamers, en werd aangevuld met een ondergrondse autostaanplaats en privatieve berging. Kortweg, een totaalconcept met ruime mogelijkheden.

Mijnheer en mevrouw Verpalen kunnen dit alles aankopen voor de prijs van € 221.900, zij het zonder bijkomende kosten zoals registratierechten, ereloon notaris en BTW. Op het grondaandeel van 63.500 moet 10% aan registratierechten worden betaald, terwijl de constructies ter waarde van € 158.400 onderworpen worden aan 21% BTW. Rekening houdend met 3.810  aan aktekosten (1) en een privatieve aansluitingskost voor de nutsvoorzieningen van circa € 2.500, bedraagt de totale investering 267.824.

Nadat alles onder prima omstandigheden werd opgeleverd wordt onder leiding van Hannes Vastgoedbeheer een zorgzame en betrouwbare huurder geselecteerd voor het appartement. Op basis van een realistische maandelijkse huur van 750, doch tevens rekening houdend met de kosten eigen aan de verhuur, kunnen de Verpalens rekenen op een bruto rendement van 3,08 % op jaarbasis. Een opbrengst waar zij zeer tevreden mee zijn én welke de vergelijking met andere beleggingsvormen moeiteloos doorstaat.

(1) Deze kosten zijn een betrouwbare raming voor deze case, maar zijn niet lineair toepasbaar op andere voorbeelden én worden sterk beïnvloed door een aantal situatieafhankelijke variabelen.

Bekijk het rekenvoorbeeld
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan